miercuri, 27 august 2008

CE ESTE O ANOMALIE?


Un copil cu două capete s-a născut în Bangladesh



Baieţelul, pe numele său Kiron s-a născut luni prin cezariană la Clinica Keshobpur din apropierea capitalei Bangladeshului. Peste 150.000 de oameni din împrejurimi au venit la clinică pentru a vedea copilul cu două capete de aceea conducerea spitalului a decis ca acesta să fie transferat într-o unitate medicală mai mare. Poliţia şi-a asumat răspunderea de a-l proteja atât pe nou-născut cât şi pe familia acestuia.
Ginecologul femeii care a născut baieţelul a declarat că acesta mănânca normal cu ambele guri şi că are un singur stomac. Copilul s-a născut în urma fecundării unui singur embrion însă în timpul dezvoltării sale intrauterine se pare că a intervenit o anomalie. Deocamdată medicii nu şi-au putut da seama dacă baiatul cu două capete are două perechi de organe vitale. Viaţa lui Kiron nu este în pericol însă el şi mama lui în vârstă de 22 de ani au fost mutaţi într-un spital din apropierea oraşului Jessore. Această măsură a fost luată ca urmare a numărului mare de oameni care aşteptau în afara spitalului pentru a vedea minunea.
Personalul clinicii a chemat poliţia pentru a gestiona situaţia fără precedent. Acum oamenii legii păzesc spitalul din Jessore. (Sursa: The Daily Telegraph)


Articol preluat de la adresa:


Niciun comentariu: